Louis Head - Hunts Point 43 km
Helaas de pomp doet het nog steeds niet dus verkassen we naar een volgende camping. Een rit van 43 km dus alle tijd genomen vanmorgen. We hoefde pas om 14.00 uit te checken, dus pas na de lunch vertrokken. Het was weer lekker warm met flinke bries. Bij aankomst denk je...oké...wat is dit? Camping ligt aan de doorgangsweg en ziet er op het eerste gezicht niet echt aantrekkelijk uit. Maar schijn bedriegt, prima plek. Geen last van de weg en weer een mooi strand op struikel afstand.
Eerst maar drie wassen gedraait zodat we alles weer fris hebben en daarna zijn Ina en ik weer richting strand gegaan. Het was bloedheet dus we hadden wel zin in een frisse duik. Nou...en fris was ie. Wat was het water koud zeg. Alle spieren verkrampte. Het was dus heel snel er in en er heel snel weer uit. Ik snap dat de mensen op de Titanic het niet lang vol hielden in het koude Atlantische water. Morgen gaan we weer een korte rit maken naar een volgende camping. De een na laatste. We verkassen de laatste dagen elke keer een baai verder in de richting van Halifax. Elke keer een korte rit en s'middags in de zon. Lekker rustig aan.
Lekker blijven genieten!
de laatste dagen heerlijk blijven genieten
Jullie hebben veel gezien.
Mooie reis geweest!
Alvast een goeie reis naar huis gewenst.