Cape Breton Highlands National Park
een soort van rustdag vandaag. Tegen het middaguur met de camper naar een dorp verderop in het park.de kopere knoert stond weer aan de hemel, helemaal lekker. Na 30 km bereikte we Pleasant Bay. Verder niet veel bijzonders maar een heel leuk en lekker restaurant en de weg er naartoe was weer eens heel erg mooi. Het terras van het restaurant keek uit over de zee. We hebben getuurd, maar geen walvis gezien. Onderweg ook nog bij een paar uitzichtpunten gestopt, maar ook daar niets te ontdekken. Onze nep Zeeuw Ina (want een echte Zeeuw lust vis) ,ging voor de pulled Pork en Arie in ik gingen voor de mosselen en de kreeftendip mer nacho chips.
Voor het avondeten ging de Barbie weer aan. Verschil moet er zijn, Arie een steak, Ina en ik doen het wel met wat kippenkluifjes. Opgebakken aardappeltjes erbij en klaar waren we weer.
Morgen weer een dag om kilometers te maken. We willen zo snel mogelijk, dus wanneer het kan via de snelweg naar de zuidkust van Nova Scotia. We gaan weer zien hoe ver we komen. Geniet maar weer van de foto's, wij hebben dat in het echie gedaan.
weer mooi verhaal en mooie foto's
blijven genieten jullie
het is hier een troosteloze boel
Groetjes
zo weer even genoten en weer wat gezien veel plezier nog voor het weer hoe je hier niet te zijn wat een zeikweer!