Grand Falls - Cambridge Narrows 299 Km
De ieniemienie camping verlaten en via de River Valley Scenic Road richting het zuiden gereden. Was weer een mooie rit langs meren en kleine dorpen. Helemaal te gek wonen zo aan het water. Zou best zo'n huis willen hebben, alleen is er niets te beleven en zit je heel ver buiten de grotere steden. Je gaat niet even snel de stad in. En in de winter kom je denk ik al helemaal niet ver. Waarschijnlijk rijdt dan iedereen op een sneeuwscooter want in het verkeer zie je overal borden dat ze de weg op komen. Geskied wordt er hier ook, overal langs de weg zijn afslagen naar skiën gebieden. Er zal in de winter wel veel sneeuw vallen want het zijn maar heuvels en geen bergen. Vandaag over de hoogste top gereden en die was maar 300 meter hoog. Zal dan ook maar ??n afdaling zijn. Om er te gaan kijken is een uitdaging, de wegen er naartoe zijn karre paden en dat trekt de Casa niet en wij trouwens ook niet als we er in zitten. Op de weg is het soms al drama met putten en opgelapt asfalt. Je kunt hier een stuk weg adopteren. Er zijn een heleboel stukken niet geadopteerd want die zijn slecht onderhouden.
De camping die we gister uitgezocht hadden hebben we nooit gevonden. Hij moest langs de route liggen maar we hadden een omleiding en waarschijnlijk hebben we hem daarom niet gevonden. Dan maar de eerste beste andere die we tegenkomen. Het is maar voor een nacht dus als ze een wasmachine hebben is het al goed. Er moest weer even gewassen worden. Morgen door naar Fundy National Park.
zo dat was het weer voor even...we wachten de volgende foto,s weer af!
weer. mooie verhalen en mooie foto's
groetjes