arinjo.reismee.nl

Montreal - Quebec 307 km

Gelukkig vanmorgen wat minder wind en het was droog, wel bewolkt. alles weer afgekoppeld en veilig opgeborgen en.......gaan. Quebec here we come. Ooo nee dat gaat hier op zijn Frans, heel irritant. Gister na Ottawa Ontario verlaten en zitten nu in de Provincie Quebec. Zodra je de provincie grens over bent is alles in het Frans, fijn als je die taal niet echt machtig bent. De campinggids ging ook niet verder dan Ontario, maar gelukkig hadden we nog een gids van de KOA campings, daar staan alle KOA campings in in heel Amerika en Canada. Bij de camper gekregen, samen met een kortingskaart. Als we op zo'n camping staan krijgen we 10% korting, daar houden we van. We hebben er nu vier gehad. Ze zijn iets luxer dan andere. Alleen zitten er vanaf nu niet veel meer dus moeten we het hebben van de Franstalige campinggids die we bij een informatie centrum langs de snelweg hebben gehaald. Dat is hier heel goed geregeld. Zodra je een Provincie uit gaat is er zo'n info center waar je allerlei info en folders kunt halen.

Vandaag weer wat kilometers gemaakt. Niet de touristische route genomen maar de snelle via de Canadien Highway. We hebben dan wel 6 weken maar we willen ook nog naar Prince Edward Island en Nova Scotia dus we hebben niet alle tijd.

Het is 21.30 en zitten lekker binnen. Het is om 18.00 uur gaan regenen en komt met bakken naar beneden. Ondertussen staan de plassen om de kemper. Goede avond om de foto's eens op orde te brengen. Ze zijn bijgewerkt. Eindelijk dan toch maar de notebook gepakt. Daarop gaat het uploaden van de foto's een stuk sneller dan met de I-pad.

Morgen naar Quebec stad. Tenminste als we ondertussen niet weggedreven zijn.

Bea en Piet ea

Jullie hebben nog behoorlijk wat te doen Als ik het
allemaal zo lees en dan zit het weer ook nog tegen
Het is hier op het momenteel ook zo niet met bakken
Maar wel veel regen
groetje

Rian

Leuke foto's.
Mooi daar.
geniet ervan!

marianne

humm hebben jullie het weer soms meegenomen, het is hier heel wisselend, het ene moment schijnt de zon en het volgende moment, heb je een regenbui waarbij je de overkant van de straat bijna niet ziet pittig dus!!