Ottawa - Montréal 147 km
We zijn vannacht gelukkig niet weggewaaid. Het heeft heeeeeeel hard gewaaid. Tenminste dat is mij verteld. Heb er zelf niets van meegekregen. Bij het opstaan nog steeds een flinke woei. Toen was het de vraag gaan we rijden of blijven we staan? Er toch maar voor gekozen om te verkassen. Richting Montréal.
Na 50 km heb ik het opgegeven en Arie laten rijden. Veel te veel wind. Doodeng met 7.71 meter achter je aanhangen En iedere keer windvlagen die aan de hut trekken. Na 147 km was het wel genoeg en hebben we een camping opgezocht. Dus vandaag niet echt veel kilometers gemaakt. We zitten zo'n 45 km voor Montréal. Geen openbaar vervoer in de buurt dus Montréal stad was geen optie. Je wilde ook eigenlijk niet je hoofd buiten de deur steken. Dus lekker binnen gezeten en de herhaling van de voetbalwedstrijd Duitsland - Croatie gekeken. Max was er heel dichtbij, en wij heel dicht bij Max maar met geen mogelijkheid een streaming te vinden op de iPad.
Het is nu 22.00 uur en het stormt nog steeds. Waarschijnlijk is het morgen beter en kunnen we richting Quebec. Na morgen gaat het ???? weer schijnen en stijgt de temperatuur weer tot boven de 25 graden.
Het wordt waarschijnlijk een onrustige nacht met de storm en goederentrein die elk kwartier ergens voorbij dendert. Dat zijn hier niet van die korte maar van zo'n kilometer lang. De wind komt uit de rchting van het spoor dus het is net of ie vlak langs komt.
Zo maken jullie elk weertype mee. Maar goed dat Arie stalen zenuwen heeft!
Jullie maken wel heel veel mee,in die twee weken
dat jullie er zijn maar wel een hele mooie omgeving
hier valt de regen tot nu toe mee bij ons
op sommige plaatsen veel wateroverlast
morgen ook weer stevige buien
Duim voor jullie dat het nu een beetje standvastig
weer blijft
groetjes
Hoi schatten, wat heftig allemaal, dan kun je beter in Borssele wonen. vlagen straffe wind, stank van industie, herrie van de buren, gesnurk en gepuf van Jan en de nacht is om voor je er erg in hebt. ook goede gezellige morgen.
Maar ondanks alles blijf genieten.
ja zo heb je niks en zo heb je vanalles, maar goed je hebt weer wat ervaring opgedaan in kamper rijden, hopelijk gaat de wind liggen en hebben jullie weer een mooi vooruitzicht! veel plezier!