Algonquin Provincional Park - Ottawa 324 km
Vannacht heeft het aardig geregend en dat gaat waarschijnlijk ook niet beter worden. Deze info hebben we van gelezen in de kiosk van de camping. Zelf kunnen we niet kijken want er is geen bereik in het park. We gaan verder rijden dus misschien is het daar wat beter. We gaan richting Ottawa. Kijken hoe ver we komen. De uiteindelijke bestemming is Quebec, maar dat is meer dan 700 km rijden In km lijkt het elke dag niet zo ver maar je mag overal maar 80 km rijden dus dat schiet niet echt op. eerst komen we langs Ottawa, daarna Montréal en dan Quebec. Ottawa staat niet op het lijstje om te bezoeken. Montréal misschien, dat ligt er aan of er een camping in de buurt ligt waar vandaan je met het openbaarvervoer naar de stad kunt. Quebec staat wel op het lijstje.
De bedoeling was om ergens voor Ottawa te stoppen maar omdat het toch niet zo best weer was hebben we besloten om door te rijden. Dat was dus een nieuwe camping uitzoeken. Arie achter het stuur gezet zodat ik kon gaan zoeken in de boekjes en op Navmi opzoeken hoe we moesten rijden. Hele goeie zet van me want nu moest hij dwars door Ottowa rijden. Wat een gekkenhuis is dat in zo'n stad met een camper. Maar hij heeft ons, de Casa er weer goed door geloodst. We moesten dwars door de stad omdat we aan de verkeerde kant van de Ottawa River zaten en er alleen midden in de stad twee bruggen waren om aan de andere kant te komen. Was best een pittige dag. Om 09.00 vertrokken en om 17.00 gearriveerd. We zitten nu op een camping zo'n 20 km van de stad af.
Ina en ik hebben nog een baantje getrokken in het binnenbad, terwijl Arie het avondeten voorbereidde. Dat is nog eens de rollen goed verdelen. Morgen gaan we weer kijken waar we terecht komen. Ligt aan de zin en het weer.
heerlijk he zo,n goede kok!!
Arie droppen anders blijft het regenen zelfs in Spanje hebben we regen gehad, daarvoor had het 5 maanden niet geregend veel plezier nog????
heerlijk toch z'n mannetje die voor jullie kookt
Hele mooie verhalen trouwens weer
door Jolanda geschreven zeker. SUPER JO!
genieten jullie maar lekker verder
hier regent het eindelijk, maar of het op de tuin valt
dat is een verrassing
Groetjes
Bea en Piet
Dat hebben jullie meiden goed geregeld!
Frans spreken? Nespas unos probleme pour jo toch? O en als er een flesje wijn is dat vinoquebechio heet... Dan is dat uit de buurt