arinjo.reismee.nl

Manitoulin Island - Sturgeon Falls 308 km

Vandaag opgestaan met bewolking. De jas kon weer uit de kast. Eerst een rondje van de zaak gemaakt. Waarschijnlijk een afslag gemist, waardoor we een deel van wat we gister hebben gereden nog een keer hebben gedaan. Ach een uurtje meer of minder, we hebben vakantie. Gister al gekeken naar campings onderweg mochten we geen zin meer hebben om verder te gaan. Algonquin Provincional Park moet nog een dag op ons wachten, om 16.00 was het genoeg geweest voor vandaag en zijn we gestopt in Sturgeon Falls. Het is nog zo'n 2,5 uur door naar het park.

Maar weer snel even een wasje gedaan. En snel gaat het, nog geen half uur. Het is dus onder het mom: niet schoon dan toch fris. Ook altijd weer spannend hoe alles uit de droger komt, maar tot nu toe gaat het goed en komt alles er nog in dezelfde maat uit.

Morgen dus door naar het park. Hopelijk wordt het weer wat warmer want er staan daar wat wandelingen op het programma.

Er staan nog niet zoveel foto's op de blog, maar het is een drama om ze te uploaden. Duurt heel lang en het moet foto voor foto. Oké ik heb vakantie en de tijd maar daar heb ik het geduld niet voor.

marianne

eeuuhh dat opladen hadden we al tegen arie gezegd dat noteboekje kan die foto,s niet handelen....ach alles komt goed!

jopie

Zo te lezen hebben jullie het erg goed samen. Lekker blijven genieten en die foto's ach die komen we wel een keer in Utrecht bekijken, het is nu vakantie maak je niet druk.

j.a. janse

Ik wacht nog steeds op de foto's van de Niagara falls!