arinjo.reismee.nl

Cape Croker - Tobermory. 80 km

Vannacht om kwart over twee zaten we alle drie rechtop in bed, een herrie ineens, regen. Heeft de hele nacht niet meer opgehouden dus we hebben een onrustig nachtje achter de rug. Geen internet dus ook niet voorbereid op dit weer. Vandaag kon de zonnebrand dus in de toilettas blijven. Niet zo heel erg, het was een reisdag. Niet zo een hele lange. De eindbestelling was Tobermory, plaats in het noorden van het schiereiland waar we morgen de ferry nemen naar Manitoulin Island.

Eerst langs het visitors center van Parcs Canada voor een pas om de nationale parken te kunnen bezoeken. De pas is een jaar geldig en dit jaar gekocht is hij volgend jaar ook nog geldig. Kadootje omdat ze dan 200 jaar bestaan. daarna door naar de haven van Tobermory om de ferry voor morgen te bespreken. In de haven, onder het mom van het past er wel bij, geluncht met fish and chips. Lopen we in de haven langs een parkeerplaats vraagt er een man aan een andere man, wat denk je dat het is, een ratelslang of een waterslang? Het gebrek, ligt er een slang van een meter tussen de auto's. Nou, heel snel wegwezen.

s' Middags nog heel even buiten kunnen zitten. Maar al snel begon het te regenen en de mist hing tot op de bumper. Weer eens wat anders, in de camper zitten in plaats van lekker in de buitenlucht.

Marianne

Ja helaas hebben wij hier schitterend weer 25 graden beetje wind maar wel kans op onweer ach kleinigheidje houd je toch