Niagara Falls - Hanover 300km
Help, wat nu. Werden we vanacht toch wakker van de regen die kletterde op het dak. Moet niet gekker worden, we hebben tot nu toe alleen maar goed weer gehad. Gelukkig Werd het gedurende de ochtend weer beter en begon het zonnetje weer te schijnen.
Voor vertrek eerst nog wat boodschappen gehaald, je weet maar nooit waar je terecht komt. De Navmi (navigatie programma) ingesteld en gaan. Eerst naar St Jacobs, naar een farmers market. Een binnen en buiten markt met 700 kramen. St Jacobs is een mennonietenstadje. deze Duitstalige mennonieten werden in Europa vervolgd en emigreerde via Pennsylvania (USA) naar Canada. Ze rijden in kleine zwarte paardenkoetsen, leven heel sober en zijn heel religieus. Ze verkopen fruit, groenten, souvenirs en zelf gemaakt gebak. Er staan niet alleen mennonieten op de markt, het merendeel zijn gewone boeren uit de omgeving. We hebben wat tomaten, komkommer en spek gescoord. Onderweg nog een paar paardenkoersen tegen gekomen. Aan de zijkant van de weg is een rijbaan van grind waar ze op rijden.
De Navmi weer opnieuw ingesteld naar de camping vlakbij Hanover. Mooi hij herkent het adres dus dat moet een makkie worden. Stuurt ons een onverharde hobbelweg van een kilometer of 3 op, maar het zal wel goed zijn. Uw bestemming bereikt zegt ze, nou we staan in the middle of nowhere en niets te bekennen wat ook maar iets op een camping lijkt. Maar weer terug naar de hoofdweg. Ik had ergens gelezen dat het tussen twee plaatsen in moest liggen, dus maar hopen dat er een bord staat. En ja hoor.........gelukkig.
Camping gevonden, full hookup (water, electriciteit en afvoer van water en toilet) en een prima plek aan een vijver. Geen internet dus de goegemeenschap thuis moet nog even geduldig wachten. Gister had ik er geen zin in dus die komt ook nog. Willen we de afvoerslang in het gat in de grond doen, past ie niet, te breed. Elke RV heeft dezelfde slang dus dat is raar. samen met Ina naar de Office gelopen, is ie dicht. We hadden dus geen minuut later aan moeten komen want ze sluiten om 17.00 uur in het voorseizoen. Dan maar proberen of het lukt om de tanks te legen door de slang er recht tegen aan te houden en de kleppen niet meteen helemaal open te gooien voor het geval het niet lukt want dan is het leed niet te overzien. Raad eens wie de slang vast mocht houden? Jootje natuurlijk. Maar ik ben voor geen gat te vangen en heb het klusje geklaard.
In de verste verte was er geen licht te bekennen dus het was s'avonds pikkedonker buiten waardoor we vuurvliegjes konden zien vliegen.
Wat een lol ????