arinjo.reismee.nl

Osoyoos - Merrit ( Britisch Colombia )

Helaas vandaag niet zo veel te melden. De bedoeling was dat we naar Princeton zouden gaan maar eenmaal daar aangekomen zagen de campings er nou niet zo geweldig uit en het dorp stelde ook niet veel voor. We blijven drie nachten dus het moet wel wat zijn. En er moet ook nog wat te beleven zijn. Dus door naar het volgende dorp op de kaart, Merrit.

Merrit ligt in The Nicola Valley en is het Country ( muziek ) hart van Canada. Elk jaar wordt hier het Mountainfest gehouden. Alle country zangers en zangeressen van naam treden hier dan op. Downtown heb je overal bronzen handafdrukken van de artiesten. Een aantal zeggen me wel wat ( Johnny Cash, Dixie Chicks )maar het merendeel geen idee. Ik kom niet verder in de country muziek dan Ilse de Lange wat er een beetje van weg heeft. Helaas zijn we te vroeg het begint op 7 juli.

In Merrit heb je ook maar twee campings dus de keuze blijft beperkt. We staan op een camping waar weer veel vast bewoners staan en het er niet echt opgeruimd uit ziet. Maar ja je moet wat. Het waait hier als een gek en als de zon er niet is is het ook nog eens fris. Geen weer om buiten te zitten. Voordeel is als je binnen zit zie je de troep niet om je heen.

J@J

Ha, de Uterègse Vinkenburgstraat is ook in Merrit!