Wells Gray National Park ( Clearwater ) - Valemount ( Britisch Colombia )
Zonnetje weer stralend aan de hemel. De boel weer afgekoppeld en vertrokken richting Valemount. Dit is voor de komende twee weken de laatste plaats die we aandoen in Brits Colombia. Morgen vertrekken we naar de Rockie Mountains en die liggen in Alberta.
We klagen niet maar het was vandaag een beetje boel heet. De zon staat hier bijna verticaal boven je en brand als een gekke. Het voordeel van de camper is wel dat er geen zon binnenkomt door het slaapgedeelte dat bovende bestuurderscabine zit, waardoor het lekker koel blijft in de camper.
Het was ( het wordt heel vervelend ) weer een hele mooie route.Onderweg op een rest area zaten op een grasveld hele leuke en niet mensen schuwe beestjes, Ik noem ze zo omdat we er nog niet uit zijn wat het voor beestjes waren. Ik zeg eekhoorntjes maar Arie vind het meer een ander soort knaagdier. We zullen het nooit weten.
Arie wil graagvermeld hebben op de blog dat hij vanavondheeft gekookt. Nou bij deze. Verder moet ik ook al dagen horen dat ikniet heb vermeld dat de campingbaas in 100 Mile had gezegd: he is a good driver. De beste man heeft hem èèn keer ( per toeval ) de camper tot op de milimeter naukeurig achteruit zien inparkeren. Nee hoor grapje, hij kan heel goed rijden. Moet dit wel zeggen, anders rijd hij niet meer en moeten Ina en ik het zelf doen. Dat kan nog lachen worden want we komen allebei niet boven het dashboard uit. Daar is wel een oplossing voor, er liggen twee kussentjes waardoor je hoger komt te zitten. Maar het is wel lekker makkelijk als Arie rijdt.
Misschien hebben we wel weer een tijdje blog stilte. Geen idee of er in de rockies draadloos internet is. We hebben ook al dagen geen bereik met de telefoon.
Niet zo zeuren over het weer zeg, het is ook nooit goed, echte Hollanders hoor. Dat beestje is een prairiehondje, schattig hè. Laat Arie nou maar gewoon rijden, stel je voor dat de vulling uit de kussentjes schiet. Ben benieuwd naar de Rocky's. Goede reis.
Hallo To-tjes, Heerlijk die verhalen van jullie! Echt heel leuk om te lezen enne applausje voor Arie dat hij toch maar mooi steeds achter het stuur kruipt! Is het mogelijk om een bewijsmateriaal op de site te zetten ( lees foto) dat jullie idd niet boven het stuur uitkomen?
Hallo luitjes. Mooie verhalen en leuke beelden. Ik wil nu de Rockie Mountains zien. Geen internet zeker?! We wachten af.
Leuk om te lezen, jammer van die ogen van die campingbaas, maar je schijnt er tegenwoordig wat aan te kunnen doen. Ik hoop dat jullie de day after hebben overleefd, en weet niet wat het engelse woord voor rennie is? Wij hebben de laatste tijd wat weinig laten horen, zijn veel bij Jeroen die is voor de 3e keer vader geworden, wel 5 weken te vroeg maar alles is goed, alleen ma en kind (skip) liggen nog in het Hofpoort Zkh en jeroen zit met die 2 kleintjes thuis.
Fijne tijd in de Rockeys